PROČ a JAK PÁNSKÉ SUKNĚ?

30.07.2009 00:00


 Na první pohled směšná otázka, viďte. Ale ne tak docela! Také Vás, pánové, trápí v letním parnu nepříjemné pocity? Když se potíte a zapařujete se i v šortkách a nejraději byste svlékli i kůži? Podobně jako Vám mně teplota nad 30°C moc příjemná není hlavně v městských ulicích, kde horko sálá od rozpálené dlažby.

Víte co je kilt a co pánská sukně? Možná že ano, tak si zopakujme že kilt je tradiční nebo moderní zavinovací sukně. Pánská sukně je tradiční střídmá sukně jak ji známe typu „A“.

Nekupujte si a nenechte si ušít úzké sukně, které jsou pro muže nevhodné - špatně se v nich chodí a při sedění jsou nepříjemně úzké! Vhodná  délka u dlouhé sukně je 5cm nad  kotníky a dolní pohledová  šířka je dle délky max. kroku a přidat  10-14cm. Když je sukně hodně široká,  tak se v ní též špatně  chodí. U sukně ke kolenům je vhodná pohledová šířka min. 70 cm, t.j. rozvinutá šířka min.  140 cm u sukní bez záhybů. Pokud rádi sedíte s roztaženými oudy, pak volte r.š. raději o 20cm víc - VIZ OBRAZOVÁ ČÁST - https://cms.panskesukne.webnode.cz/popisy-a-prvky-nejen-panskych-sukni/